martes, 1 de marzo de 2016

Menjem pancakes

Hola a tots i totes!!!

La setmana passada no podia quedar divendres amb la Guadalupe així que vam quedar el dimarts, la vaig anar a buscar com sempre i vam anar direcció al tiger. El tiger és una de les meves botigues preferides, tenen tantíssimes coses per fer a casa de manualitats que vaig pensar que seria bona idea comprar diferents coses per fer-les amb la Guadalupe. Després de fer una volta a la botiga vam decidir-nos per comprar un llibre per pintar mandales, uns fulls per fer imans i gomes per fer pulseres.

Després vam anar direcció a Barri Vell i la vaig portar a una cafeteria on fan uns pancakes deliciosos, ja que sabia que a la Guadalupe li agrada la xocolata. Mireu el que vam menjar, estava boníssim!!


Quan vam acabar de menjar-nos aquests pancakes gegants vam esar una estona fent els imans i pintant mandales, Després vam donar un tomb per Barri Vell i vam tornar cap a l'estació on l'esperaven els seus pares. Ens ho vam passar genial i vam quedar ben tipes!! Us deixo unes fotos dels imans i les mandales així els veieu :-)




Fins la pròxima!!!

Sara



No hay comentarios:

Publicar un comentario